RAM Mount bevestigingsopties

Als je je telefoon, navigatie of (actie) camera op een deugdelijke en gemakkelijke manier op je motor wil bevestigen ben je bij RAM Mounts bij het juiste adres. Echter is iedere motor anders, en kan ook het doel verschillen. Of je nu een toertochten rijdt, of gaat crossen, er is een geschikte combinatie RAM onderdelen voor jou.

Met zoveel verschillende mogelijkheden is het soms echter lastig kiezen en te vinden wat bij jou past. Het begint allemaal bij het plaatsen van een basis op de motor. Dit kan een klem zijn, maar ook een nette integratie op een bestaande plek van de motor. Om daar meer inzicht in te geven hebben wij hieronder een aantal RAM producten met hun functie uitgelicht. 

 1. RAM Stangbevestiging2. RAM Clutch Reservoir Base4. RAM Stangbeugel RVS U-bout
 RAM-B-408-75-1URAM-B-309-1URAM-B-231U

 1. RAM Ball Adapter M102. RAM Tough Claw3. RAM Mount Stuurklembasis
 RAM-B-349URAM-B-400URAM-B-367U

 1. Ram Stangbevestiging2. Ram Haaskte Spiegelmontage3. Ram Koppeling Voetplaat
 RAM-B-408-112-15URAM-B-252URAM-B-345U

 1. RAM Clutch Reservoir Base2. RAM Steunklem Benzinetank3. RAM Voorvorksteun
 RAM-B-309-1URAM-B-411URAM-B-342U


Nadat je een basis gevonden hebt die bij jouw motor past is het zaak om te bedenken hoe je je apparatuur wil plaatsen. Dit heb je volledig zelf in de hand door een arm naar keuze te kiezen. Wil je dat je telefoon hoger komt te zitten? Kies dan een lange arm. Moet hij juist in een specifieke hoek? Ook dat is met de juiste arm te regelen. Daarnaast heb je oneindige instelmogelijkheden doordat RAM Mounts gebruikmaken van de kogelmontage, welke je in iedere hoek kan plaatsen voordat je de arm vastklemt. 

Als laatst heb je een bijpassende mount nodig, voor je telefoon, navigatie of actioncam. Bij de verschillende artikelen in onze webshop vind je het afmetingsbereik van de apparaten die in de desbetreffende mount passen. De X-Grip is de meest populaire keuze, omdat deze houder zowel robuust als gemakkelijk te gebruiken is. Deze wordt in verschillende maten geleverd; in de grootste kan je zelfs een tablet plaatsen!

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Motormount.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel