Win uw aankoopbedrag terug

Heeft u een houder of ander product bij ons gekocht, dan kunt u vanaf nu kans maken uw aankoop bedrag terug te winnen! Het enige wat u hoeft te doen is uw foto met uw nieuwe mount te posten op social media. Ieder kwartaal wordt er een winnaar gekozen.

Hoe doe ik mee?

Stap 1: U moet natuurlijk een aankoop bij ons gedaan hebben, dit mag zowel een complete set zijn als losse onderdelen.

Stap 2: Plaats een foto van uw product(en) op Instagram of Facebook, tag ons in het bericht @Motormount.nl en gebruik de hashtag #Motormountcashback

 @Motormount.nl      @Motormount.nl  

Stap 3: Er wordt een winnaar gekozen met behulp van een randomizer, als u dat bent nemen wij contact met u op via het social media account waardoor het bericht gepost is.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Natuurlijk zien wij graag al jullie leuke foto's tegemoet. Om het zo eerlijk mogelijk te houden zal de winnaar willekeurig gekozen worden uit alle deelnemers. 

Wanneer wordt de volgende winnaar bekend gemaakt?

De volgende winnaar wordt altijd bekend gemaakt op de eerste dag van het nieuwe kwartaal/seizoen. Op dit moment is de volgende datum 31-06-2022.

Voorwaarden/Disclaimer

Wanneer u mee wilt doen aan deze actie zijn daar een aantal voorwaarden en disclaimers aan verbonden, zoals op deze pagina wordt vermeld.

Deze actie geldt voor alle producten die bij ons zijn gekocht binnen een half jaar voordat de volgende winnaar bekend wordt gemaakt. Ieder persoon mag maar 1 keer meedoen. De maximale terugbetaling bedraagt €150 en er kan van maximaal 1 aankoop het geld worden teruggewonnen (dus geen combinatie van verschillende aankopen mogelijk).

De foto

De foto is geldig om mee te doen aan deze actie wanneer er duidelijk een of meerdere van onze producten in beeld zijn. Er moet ook duidelijk een motor of soortgelijk object zichtbaar zijn op de foto. Als u meedoet aan deze actie mogen wij de betreffende foto ook zelf posten en gebruiken bij andere media uitingen.

 

 

© 2018 - 2022 Motormount.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel