Retourvoorwaarden

Zichttermijn & Herroepingsrecht

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken en beoordelen.. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, waarna je nog 14 dagen hebt om het produkt retour te sturen.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan je dat makkelijk regelen in je klantenacoount. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het modelformulier vind je onderaan deze pagina. Lees ook eerst onze pagina Algemene voorwaarden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is (door het bijvoegen van de retourbon) zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Retourneer je je producten via ons retoursysteem, dan zijn daar kosten aan verbonden. De kosten voor het retourneren vanuit Nederland zijn €6,00. Vanuit het buitenland (lees buiten Nederland) zijn de kosten voor het retourneren €13,00.
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen zelf het pakketje naar ons terug te sturen bij een bezorgbedrijf naar keuze zoals PostNL. De kosten voor het opsturen van een pakket via PostNL bedragen meestal € 6,95. Vanuit het buitenland kunnen de kosten voor het zelf opsturen van een internationaal pakketje verschillen. Mocht je jouw pakketje vanuit buiten Nederland willen retourneren, dan raden wij aan dit zelf te doen, de kosten zijn dan waarschijnlijk lager dan die van ons eigen retoursysteem.
 

Terugbetaling

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending terug.

Zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, of wanneer er aangetoond is dat de goederen naar ons onderweg zijn, betalen we je het verschuldigde bedrag terug.

Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 • Aan: [ naam ondernemer]
  [ geografisch adres ondernemer]
  [ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
  [ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,herroept/herroepen*

 

 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

 • [Naam consumenten(en)]

 

 • [Adres consument(en)]

 

 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

© 2018 - 2024 Motormount.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel