Bevestigingstips: Hoe plaats je de basis?

De onderdelen van RAM Mounts zijn volledig modulair, wat inhoudt dat alle delen met elkaar te combineren zijn om tot de mount te komen die ideaal bij jou past. Het is echter niet makkelijk om een goede plek te vinden om een basis op je motor te monteren. Om je hier meer inzicht in te geven laten we je een aantal voorbeelden zien!
 

 

 

Instructie: RAM X-Grip

De RAM X-Grip is de ideale houder om je telefoon mee op je motor te bevestigen, echter wil je er wel zeker van zijn dat je telefoon in iedere omstandigheid goed op je motor blijft zitten. Om je goed opweg te helpen leggen wij in 7 stappen uit hoe je je X-Grip klaar moet maken!
 

 

 

Motormount.nl ft. Cynthia Swets

De Motormount ondersteunt 2019 Nederlands kampioen MON MX24 Dames Cynthia Swets. En wat is er nu een betere test voor de RAM Mounts dan een betere test dan een aantal ronden met haar mee op de crossmotor?
 

 

 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent RAM Mounts en Motormount.nl? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en wij brengen je op de hoogte over aanbliedingen, ontwikkelingen en op welke beurzen wij staan.
 

 

 

 

© 2018 - 2024 Motormount.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel