RAM Mount Handleiding

Een RAM Mount is dé oplossing voor het gebruik van allerlei apparaten op de motor, van smartphones en tablets tot navigatie en camera’s. De producten van RAM Mount brengen een aantal grote voordelen met zich mee:

  • U bent verzekerd van hoge kwaliteit en een levenslange garantie.
  • Een stevige bevestiging zorgt dat u zich nooit meer zorgen maakt over het verliezen of kapot gaan van kostbare elektronica.   
  • Het is gemakkelijk te installeren op uw motor.
  • U kunt hem naar wens samenstellen.

Om het u gemakkelijk te maken bieden wij volledige sets aan, deze bevatten alle onderdelen die u nodig heeft. Een kant en klaar verpakking zou je kunnen zeggen. Wat RAM Mounts echter nog interessanter maakt is dat u ze naar wens kunt samenstellen. Dit is mogelijk doordat deze standaard uit 3 onderdelen bestaan:

  1. Een onderstuk, de Base
  2. Een tussenstuk, de Arm
  3. Een houder, de Mount

RAM Mounts maakt gebruik van een eigen ontwikkeld bal systeem* waarmee deze onderdelen aan elkaar bevestigd zitten. Dit maakt dat het eenvoudig is om er zelf een samen te stellen of onderdelen te wisselen wanneer dat gewenst is. Het zelf samenstellen doet u als volgt, u kunt alles wat u nodig heeft vinden op de pagina voor losse onderdelen.

De base

De base is de bevestiging, in de meeste gevallen aan het stuur. Er zijn vele mogelijkheden, van eenvoudige klemmen tot oplossingen die naadloos aansluiten op bestaande stukken van uw motor zoals bijvoorbeeld het remvloeistofreservoir. Bekijk voor meer informatie onze bevestigingsopties en tips.

De arm

De arm is het stuk wat tussen de base en de mount zit. U kunt kiezen voor verschillende lengtes, voor uw telefoon heeft u misschien liever een korte arm. Terwijl bij een camera een langere arm fijn kan zijn zodat u zeker weet dat er niks in de weg van zit van het beeld. Daarbij zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals een arm met een buigpunt, of een extra montagepunt zodat u zowel een GoPro als uw telefoon aan één systeem kan monteren.

De mount

De mount is het onderdeel waarmee u uw apparaat bevestigd, dit kan een telefoonhouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een opzetstuk voor een TomTom. Deze zijn er in alle soorten en maten en voor praktisch alle apparaten die u wilt monteren op de motor. Sinds kort zijn er ook draadloze oplader telefoonhouders beschikbaar, deze staan bij de rest van de mounts.

 

We hopen dat u hiermee uit de voeten kunt en zelf de perfecte set kunt vinden of samenstellen. Mocht u echter nog vragen hebben kunt u die natuurlijk altijd stellen via ons contactformulier en/of telefoon.

Handleiding RAM Mount

 

*Alle RAM Mounts die wij verkopen maken gebruik van een B-size bal (diameter: 1 inch).


BASEARMENMOUNTSSETS

Base

Armen

Mounts

Sets

 

© 2018 - 2024 Motormount.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel