Vaderdag, samen toeren

Het is alweer bijna vaderdag, een dag die nog weleens over het hoofd wordt gezien. Natuurlijk betekent dat niet dat vaders geen waardering verdienen, maar vaak komt dat ook door henzelf. Deze stoere mannen geven er zelf weinig aandacht aan en lijken er weinig behoefte aan te hebben. Een eigenschap die waarschijnlijk bij motorvaders nog verder wordt versterkt. Motorvaders zijn sterke en stoere mannen, die niet vaak hulp of aandacht van anderen nodig hebben, die kunnen de wereld zelf wel aan. Maar natuurlijk weten we allemaal dat ook zij het weleens fijn vinden om in het in het zonnetje gezet te worden. Of op z’n minst een cadeautje te krijgen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je je vader graag iets nuttigs cadeau doet. Misschien houdt je vader van filmen op de motor of gebruikt hij graag een dashcam en kan die daar wel een (nieuwe) houder voor gebruiken. Of misschien raakt hij snel verdwaalt en kan hij wel een telefoonhouder of navigatiemount gebruiken. Een RAM Mount is dan vaak de perfecte oplossing, een stoere en stevige mount in alle soorten en maten. Is dat nog niet stoer genoeg, dan hebben we ook nog een aantal opties in het chroom!

Misschien ben je zelf wel een vader, in dat geval verdien je natuurlijk ook zo nu en dan wel een cadeautje. Daar hebben we bij Motormount natuurlijk ook aan gedacht. Daarom hebben we een speciale vaderdag aanbieding! Er gaat natuurlijk niks boven het toeren op de motor. En wat is er nou beter dan dat samen te doen met je vader. Daarom krijg je nu €15,- korting bij de aankoop van twee van de onderstaande X-Grip met Tough Claws met de code “VADERDAG”

geldig voor beide maten en combineren is mogelijk, actie loopt t/m 26 juni 2020.


 

© 2018 - 2024 Motormount.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel